• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Niet goed, geld terug garantie

Algemene Voorwaarden

1. Bestelbevestiging en levering

1.1 De ontvangst van uw bestelling bevestigen wij direct per e-mail. Een bindende koopovereenkomst komt met ontvangst van de bestelbevestiging tot stand.

1.2 Bestellingen via Eurorace.nl worden uitsluitend in de Nederlandse taal afgesloten.

1.3 Houdt u er rekening mee, dat het in orde maken van uw bestelling plaatsvindt bij creditering van het volledige bedrag op onze rekening.

1.4 Wij zullen alle geaccepteerde bestellingen met spoed in behandeling nemen. Daarom verzoeken wij u om de overboeking van de koopprijs direct uit te voeren.

1.5 Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd. Ontvangt u hier z.s.m. uiterlijk binnen 14 dagen nadat u de bestelling geplaatst heeft bericht van.

1.6 Wij zullen het bedrag dat u betaald heeft onverwijld terugbetalen, indien de bestelling niet kan worden geleverd.

1.7 Als termijnen in werkdagen worden vermeld, worden hiermee alle dagen van maandag tot en met vrijdag bedoelt. (m.u.v. wettelijke feestdagen)

2. Betaling

2.1 Wij bieden de volgende betaalmethodes aan: iDeal, ING homepay, vooruitbetaling, KBC, Sofort überweisung, creditcard, Klarna, Afterpay en P24. Wij behouden bij iedere bestelling het recht om bepaalde betaalwijzen niet aan te bieden en te verwijzen naar andere betaalmethodes.

2.2 Houdt u er rekening mee dat wij alleen betalingen van rekeningen binnen de Europese Unie (EU) accepteren.

2.3 U gaat akkoord, dat u facturen van Eurorace uitsluitend in elektronische vorm ontvangt.

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen
  • Gespreid Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

3. Wettelijk herroepingsrecht

3.1 U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Deze termijn verstrijkt 14 dagen nadat u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

3.2 Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment gedaan heeft. M.u.v. eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze.

3.3 Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

3.4 Om het herroepingsrecht uit te oefenen dient u ons alvorens het retourneren hiervan op de hoogte te stellen via een ondubbelzinnige verklaring per e-mail. Dit dient te gebeuren voordat de termijn van het herroepingsrecht is verstreken.        

3.5 Indien u bovenstaand niet naleeft mogen wij extra verwerkingskosten in mindering brengen op het terug te betalen bedrag, omdat wij meer administratieve handelingen moeten uitvoeren om uw retour te verwerken.

4. Terugbetaling                                                  

4.1 Elke terugbetaling wordt uitgevoerd op de door u voor de betaling gebruikte rekening.

5. Toepasselijk recht en verdere informatie

5.1 Op al onze overeenkomsten is het Nederlandse recht van toepassing.

5.2 U kunt eenvoudig de gegevens van uw bestelling archiveren met behulp van uw browserfunctie op te slaan of te wachten op de ontvangstbevestiging van uw bestelling. Deze kunt u eenvoudig uitprinten, dan wel met uw e-mailprogramma opslaan.

6. Klachtenregeling

6.1 Klachten nadat u gebreken heeft geconstateerd dienen volledig, duidelijk omschreven en binnen bekwame tijd bij ons te worden ingediend.

6.2 U dient deze via onze contact pagina of per e-mail aan ons te sturen.

6.3 Bij ons ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen beantwoord. Als een klacht een voorzienbare langere verwerkingstijd vraagt, ontvangt u hier binnen 14 dagen bericht van, en een indicatie wanneer u een meer uitvoering antwoord kunt verwachten.

6.4 Wij hebben in ieder geval 4 weken de tijd om de klacht in onderling overleg op te lossen.


7. Over Eurorace en contact

E-mail 

info@eurorace.nl

info@eurorace.be

info@eurorace.eu

Eurorace is onderdeel van 3Water B.V.

Enschotsestraat 169, 5014 DE, Tilburg, Netherlands

KvK:   70421447

BTW:  NL858312219B01

IBAN: NL42KNAB0258897678


Kan ik alles retourneren?

In principe heb je het recht om alles te retourneren, zolang je alles in de originele staat behoudt. Dit betekent het volgende: 

• Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert onbeschadigd zijn, in de originele verpakking zitten, met alle labeltjes er nog aan.

• Je mag een artikel passen, betasten en bekijken, zoals je dat in een winkel zou doen.

• Ook badkleding en ondergoed mag je eerst passen. Let wel extra goed op de hygiëne: pas badkleding en ondergoed over je eigen ondergoed.  

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Wat kan ik niet retourneren?

Zoals gezegd heb je het recht om jouw aankoop te retourneren zolang je alles in de originele staat behoudt. Dat betekent automatisch dat je deze artikelen niet kan retourneren: 

• Artikelen die op jouw verzoek zijn aangepast (denk aan het verlengen van een afvoerslang bij een afwasmachine, het veranderen van de draairichting van een koelkastdeur, etc.).

• Artikelen die tijdens de bedenktermijn kunnen bederven of die je om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen na het verbreken van de verzegeling.

• Audio- en video-opnamen, download producten, en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

Zakelijke bestellingen retourneren

Heeft u een zakelijke bestelling gedaan, of in naam van een bedrijf?
Dan gelden er andere voorwaarden voor retourneren. De Wet kopen op Afstand is niet van toepassing op bedrijven. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden: info@eurorace.nl

Wanneer na overleg een bestelling geheel of gedeeltelijk wordt geretourneerd, zullen er verwerkingskosten in rekening worden gebracht. De verwerkingskosten bedragen 15% van de aankoopwaarde van de geretourneerde producten plus een standaardtarief van € 3,50 incl. BTW. Specifiek voor u bestelde producten, verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken en op maat gemaakte producten worden niet retour genomen.