• Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Niet goed, geld terug garantie

Over Eurorace

Elke dag een verrassing en de beste deals! Eurorace.nl biedt elke dag de leukste dingen aan met gigantische korting. Wij zoeken constant naar nieuwe, nuttige, leuke maar soms ook totaal overbodige producten en gadgets. Wees er snel bij want de deals wisselen snel en de voorraad is beperkt. Het kan maar zo zijn dat u te laat bent omdat een deal is uitverkocht of inmiddels verwisseld is met een nieuwe deal! Het zijn de snelle beslissers die profiteren van de beste aanbiedingen.

 

Eurorace heeft veel unieke bezoekers. Als er veel mensen meedoen aan de dagelijkse deals van Eurorace hebben we inkoopkracht! Dan kunnen we elke keer bij groothandels en fabrikanten de scherpste deal neerleggen. Dat betekent dat wij in één keer een grotere hoeveelheid verkopen voor een lagere prijs. Daarnaast werken wij graag vanuit de bron: in het buitenland! Gek genoeg zijn identieke producten in het ene land veel hoger geprijsd dan in het andere land. En raad eens waar wij de inkoop zullen doen? We kopen daarnaast direct bij de bron, waar deze zich ook ter wereld bevindt! De beste deal realiseren voor onze klanten, dat is onze sport!


Zoals u ziet, hebben we een beperkt maar sterk wisselend aanbod. Onze in-, en verkoopafdeling zoeken graag zelf naar diverse scherpe deals. Daarnaast krijgen we veel partijen aangeboden, hieruit selecteren wij alvast de beste producten speciaal voor u! Maar suggesties zijn natuurlijk altijd welkom, graag zelfs! Niks is ons te gek! Alles kan, als de producten gaaf zijn en wij deze kunnen aanbieden voor de scherpste prijs, zijn wij al verkocht!


Verder werken we net als iedere andere webshop. U ziet iets dat u graag wilt hebben en dat koopt u vervolgens. Per e-mail krijgt u bericht van uw bestelling en bij het product zelf ziet u de geschatte levertijd. Daarnaast ontvangt u ook uw factuur per e-mail. Uiteraard sturen wij u ook een mail met de Track en Trace code van uw bestelling. Zo kunt u zelf kijken waar uw pakket zich bevindt en het exacte bezorgmoment inzien.